Huize Moors

Huize Moors biedt 28 studio’s / appartementen voor mensen met dementie in het centrum van Bladel in Noord-Brabant. Het appartementencomplex diende de afgelopen jaren als medisch centrum en wordt nu volledig getransformeerd en uitgebouwd tot woonzorggebouw. Onze eigen zorgorganisatie Comfor Zorg zal 24 uur per dag zorg bieden aan de bewoners. Nieuwe zorgtechnologie wordt ingezet om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

Huize Moors beschikt over drie verdiepingen en een parkeerterrein met 18 plaatsen. Iedere bewoner heeft een eigen studio met kitchenette en badkamer. Daarnaast zijn er ook gezamenlijke ruimten zoals een leefkeuken, woonkamer, bibliotheek, atelier en een dementievriendelijke tuin met diverse terrassen.

Huize Moors is vernoemd naar Mie Moors, een karakteristieke en positieve natuurvrouw die aan het eind van de 19e eeuw in Bladel woonde. Zij staat symbool voor het huis: iedereen mag zichzelf zijn en er heerst een positieve sfeer.

Het tweede kwartaal van 2022 zal de locatie openen. Kijk op www.huizemoors.nl voor meer informatie en blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Al onze projecten volgen? Klik hier.

  • Woonzorgvorm Senior care
  • Eenheden 28
  • Oplevering 2022