Anja van den Borne CEO +31 (0) 625 001 791

Anja van den Borne is oprichter van Long at Home. Zij startte haar carrière in de zorg. Na enkele jaren besloot Anja van den Borne Nederlands recht te studeren aan Tilburg University.

Vervolgens was zij meer dan 16 jaar advocaat en richtte het advocatenkantoor Born Legal op van welk bedrijf zij alle aandelen heeft verkocht. Zij begeleidde als advocaat vele transacties, nieuwe ontwikkelingen en innovatietrajecten. Anja werkte voor zowel overheid, zorg en het bedrijfsleven. Haar passie is om maatschappelijke problemen aan te pakken en een steentje bij te dragen als het gaat om het tegengaan van eenzaamheid, dat zich voordoet bij jong en oud.

Door haar maatschappelijke betrokkenheid kwam de focus te liggen op het zelf ontwikkelen van woonconcepten. Haar zorgachtergrond zorgde ervoor dat ook op een groot aantal locaties zorg op afroep of 24-uurszorg beschikbaar is. Vanuit haar persoonlijke ervaring in de zorg is haar missie om aantrekkelijke woonomgevingen te creëren, waarbij niet het zorggevoel, maar het ultieme thuisgevoel domineert.