Long at Home investeert in inspirerende woonconcepten. We ontwikkelen, realiseren en exploiteren woonomgevingen.

We ontwikkelen en realiseren woonconcepten waarin aandacht voor wonen, zorg en service voorop staan. Kwaliteit en een aantrekkelijke en dynamische leefomgeving vormen de basis.

 

We creëren niet alleen inspirerende leefomgevingen. We blijven als exploitant ook langjarig betrokken bij onze locaties.

Wij investeren in Comfor Wonen en Comfor Zorg. Comfor biedt vernieuwende woonconcepten voor 55-plussers in Nederland. Bewoners kunnen bij Comfor wonen met optioneel zorg of 24-uurszorg. Met een gepassioneerd team van professionals blijft Comfor betrokken bij de verhuur, verlenen ze zorg en bieden service en ondersteuning aan de bewoners.

Bekijk www.comfor.nl voor meer informatie.

 

 

Onze investeringen hebben altijd een maatschappelijk karakter. Zo investeren we zelf in zorgaanbieders en in leefomgevingen die meer bieden dan alleen een huis.

Onze maatschappij vraagt om geschikte woningen voor senioren met zorg en support in de nabijheid. En voor alleenstaanden is het interessant om te wonen in een omgeving waar wat te doen is. Wij blijven betrokken en zijn aanjagers van positieve reuring op onze woonlocaties.

Met onze grote kennis van de markt beleggen we in vastgoed en zorgen zo voor een gezond rendement en groeikapitaal voor zorgorganisaties.

Kleinschalig wonen voor bewoners die behoefte hebben aan 24-uurszorg en begeleiding. Bewoners kunnen er goed en veilig wonen. Het is wonen met gastvrije service en zorg op maat. Leefomgevingen voor vitale senioren en senioren met een lichte zorgvraag. Er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten en om samen te ondernemen. Zorg is er beschikbaar op afroep. Leefomgevingen voor een brede doelgroep, waarbij er ruimte is voor ontmoeten, samen sporten en waar er volop groen is. Wonen op binnenstedelijke locaties en waarbij diverse bewoners in een of meerdere gebouwen wonen en gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten binnen en buiten.