Long at Home investeert in betaalbare woonzorgvormen voor senioren en ontwikkelt, realiseert en exploiteert woonzorglocaties.

We ontwikkelen en realiseren woonzorgconcepten waarin aandacht voor wonen, zorg en service voorop staan. Kwaliteit en een aantrekkelijke en dynamische leefomgeving vormen de basis.

We blijven als exploitant langjarig betrokken na de realisatie van de woonzorgvormen en leefomgevingen. Zo werken we aan leefomgevingen waar senioren zoveel mogelijk vrijheid, zelfstandigheid en eigen regie kunnen behouden.

Als investeerder zijn we betrokken bij Comfor. Zij staan garant voor de beste services en zorg tegen een acceptabele prijs.

Met onze grote kennis van de markt beleggen we in zorgvastgoed en zorgen zo voor een gezond rendement en groeikapitaal voor zorgorganisaties.

Wonen met 24-uurszorg. Verzorging / verpleging. Gemeenschappelijke ruimten en activiteiten. Voornamelijk gericht op mensen met geheugenproblematiek. Wonen voor vitale senioren en senioren met een lichte zorgvraag. Wonen met optioneel service en zorg. Gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen, zoals sportruimte. Combinatie van Senior care en Senior living. Senior kan direct beroep doen op verpleeghuiszorg indien nodig. Extra voorzieningen, zoals behandelruimte fysiotherapie. Combinatie van Senior care, Senior living en woningen voor andere (doel)groepen zoals Young professionals en diverse werkconcepten. Toepasbaar bij gebiedsontwikkeling.